Villkor

Användning och Rättigheter

Som regel har fotografen ensamrätt till sina fotografiska verk i samma stund de skapas. Det innebär att alla som vill använda ett fotografiskt verk måste ha tillstånd från fotografen. 

Som kund ger jag dig rätt att använda fotografierna i personligt syfte, dock måste mitt namn som fotograf finnas i anslutning till verket på sociala medier. Fotografens namn ska alltid anges i samband med fotografiet såvida det inte är praktiskt eller tekniskt omöjligt.

GDPR och dataskydd

När det kommer till personuppgifter kommer uppgifterna att behandlas av mig. Vid första kontakt överlämnas ditt namn samt din mail adress. Vidare kommer telefonnummer och adress att sparas vid en eventuell bokning. Betalning sker via ett tredjeparts företag som t ex Frilans Finans eller CoolCompany då jag inte driver ett företag i nuläget. 

Beroende på vad du och jag kommer överrens om kommer vissa bilder att visas i marknadsföringssyfte. Detta sker endast efter överenskommelse mellan mig och dig som kund.  Ditt namn och andras namn kommer inte att publiceras utan endast initialer för varje par visas på internet. 

Om du önskar att få reda på exakta datan som finns lagras via Epics by Sarah är du alltid välkommen att begära det. Maila mig på hej@saraheriksson.com för mer information.

Bilderna och eventuella videofiler sparas på hårddisk samt molnlagring. Filerna finns under ett års tid, tillsammans med eventuella kontaktuppgifter.