Hedra en annans minne med

Minnesfilmer

En själ har gått ur tiden. En närstående har lämnat er med en stor sorg som följeslagare. Nu ska personen begravas och minnas. 

När min mormor och morfar gick bort ville jag skapa en video. En video där de skulle äras och hedras. Tyvärr var sorgen för stor och stoppade mig från att göra detta. Vad jag försöker att skriva är att trots om viljan finns, kanske inte orken gör det och det är där jag gärna står till er tjänst. 

Många begravningsbyråer erbjuder minnessidor för den bortgångna men jag vill kunna erbjuda att få en personlig minnesvideo. Under de år ni har spenderat med den bortgångna har det tagits bilder och filmer. Tanken är då att jag får ta del av detta och sätter ihop det till en liten minnesvideo. Det kan innefatta alla möjliga val beroende på hur ni vill att filmen ska bli.

Är detta intressant? Hör av er genom att maila mig: hej@saraheriksson.com eller med förfrågan längre ned på sidan.

Hur går det till?

Om ni har tagit steget och vill ha en personlig film, kontakta mig för att gå vidare. 

Längre ned på denna sida finner ni ett formulär jag kommer att skicka till er i samband med bokningsbekräftelse. Formuläret är för att jag ska ha så mycket information som möjligt att gå på. 

Se gärna mig policy kring GDPR. Endast jag kommer att ha tillgång till vidare information ni förser mig med för att skapa en minnesfilm. 

Efter överrenskommelse skapar jag en mapp på cloud-förvaringstjänsten google Drive och delar den med dig och de andra som vill bidra till filmen. Där sparas formuläret med allmän information av den bortgångna. 

Nu sker klippningen och redigeringen sätts igång. Jag lägger in dikter eller text i filmen allt efter era önskemål. Ni får en version som ni får titta på innan jag gör klart den helt. 

När ni har godkänt redigeringen kommer faktureringen. Efter betalning har gjorts tas vattenstämpeln bort från filmen och ni får källfilen i en .mov fil. 

Filmen laddas upp på en privat Youtube sida där endast de med länken och ett lösenord kan komma åt. Filmen kommer inte att publiceras på denna hemsida eller användas i marknadsföringssyfte. Jag kan dock fråga om en recenssion.